Skip to content

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 25.10.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Trollparts, y-tunnus 1342554-2. Myymme tuotteita Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.trollparts.fi ostoskorin kautta.

Vahvistamme kaikki tilaukset sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä, FINLAND
www.paytrail.com

Paytrail -palvelun maksuehdot

Toimitusaika

Postitamme tuotteita 1–2 kertaa viikossa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja lähetyskulut. Toimitusmaksu on tällä hetkellä 6,90 € kaikkiin suomalaisiin osoitteisiin. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä (Matkahuolto/Posti).

Zone1 (20 €): Tanska, Viro, Saksa, Latvia, Liettua, Ruotsi.

Zone2 (25 €): Itävalta, Belgia, Bulgaria, Tsekki, Unkari, Luxembourg, Hollanti, Puola, Portugali, Slovakia, Slovenia, Espanja.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Maksamme palautuksen toimituskulut, mikäli kyseessä on virheellinen tai väärin toimitettu tuote. Muissa tapauksissa asiakas maksaa palautuksen toimituskulut. Otathan yhteyttä meihin ennen palautuksen tekemistä.

Liitä palautuksen mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautusosoite:

Trollparts
Nokikanakuja 3
23500 Uusikaupunki
0405161000

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi osoitteeseen info@trollparts.fi.

Tee ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, tee lähetyksestä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Tutustu ennen tilausta kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Trollparts käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Trollparts sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.